Geen code ontvangen of kwijt?          Vragen          AVG

Hulppakket

Met deze hulp is besparen echt eenvoudig

90.00
Categorie:
Categorie:

Beschrijving

Als u kiest voor het hulppakket krijgt u zowel advies, materialen en zo nodig ook nog service.

Advies:
Er wordt met u een afspraak gemaakt door een energiecoach, die komt kijken of er simpele manieren zijn om in uw woning energie te besparen. Hij kijkt waar bijvoorbeeld gloeilampen vervangen kunnen worden door LED en waar verwarmingsbuizen isolatie kunnen gebruiken. Daarnaast kijkt hij ook of uw koelkast wel goed horizontaal staat en de temperatuur goed is afgesteld. Kortom, u bespaart al zodra deze energiecoach binnen is.

Materialen:
U heeft samen met de energiecoach doorgenomen wat voor materialen u zou kunnen gebruiken om energie te besparen. De meest gangbare artikelen uit de webshop heeft de energiecoach bij zich, zodat deze meteen door u uitgekozen en direct geleverd kunnen worden. U kunt voor €45,- aan materialen uitkiezen. En ook dit pakket is voor u helemaal gratis.
Service:
Mocht het u nu net niet lukken om die lastige lamp te verwisselen, die buisisolatie te monteren, of die radiatorfolie op te hangen, dan doen wij dat graag meteen voor u, we zijn er toch. Makkelijker en doelmatiger besparen is volgens ons bijna niet mogelijk, dus graag tot bij u thuis!N.B. Onder service wordt niet verstaan het gebruik van elektrisch gereedschap of technisch werk.
De planning gebeurt per wijk, dus u krijgt eerst een bevestiging van uw keuze en daarna bericht wanneer uw wijk aan de beurt is.